• 16
    eleştirel gazeteciliği türk milletine düşmanlık sananlardan. bu güruhun en sevdiği meseleler: ermeni soykırımı, kürtlerin maruz kaldığı insan hakkı ihlalleri, 6-7 eylül olayları ve saire.

    fakat aynı kesimde 29 ocak 1990 tarihi 6-7 eylül kadar ilgi çekici değildir. etnik azınlık olmayan anadolu türklerinin sefaleti, devletin onlara karşı duyarsızlığı ellerinde silah olmadığı için müstehaktır. aynı şekilde utanmadan barış süreci diye bir kandırmacanın reklamını yapan bu "duayen" abimiz için devlet tüm operasyonları askıya almasına rağmen yüksekova'da çarşı izninde şehit edilen askerlerimiz büyütülmemesi gereken bir şeydir. dünyanın en sabırlı milletlerinden biri olan milletimizin yalan olduğunu bilmesine rağmen bu barış sürecinde yaşanan kepazelikleri sineye çektiğini fakat aynı dönemde terör sempatizanlarının nasıl hain planlar içinde olduğunu yazmadığı sürece gazetecilik kendisine ağır gelecek bir sıfat. tıpkı bugünün havuz medyası gibi halkı kandırma üzerine kurgulanmış basının diğer ucunda yer alıyor kendisi.

    recep tayyip ile arasındakiler ise beni zerre ilgilendirmiyor. eski sevgilidir, mahrem meseledir. kısacası erdoğan gibi aklı başında ve hesapsız her insanın eleştirebileceği bir adama muhalefetle kahraman olunmuyor. tayyip düşmanlığından öte bu ülkenin insanına bir kini var bu ve benzeri adamların.

    galatasaraylı olduğunu da yeni öğrendim. maalesef camiamızda bu tarz adamların sayısı fazla.
    insanımızıa vicdan satan entelektüellere tahammülüm kalmadıç belki lisenin pilav gününde yazılmayacak ama eminim anadolu insanı da bu tip adamlara her zaman sorarlarsa bizden değiller, diyecek. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın