• 19
    hocamızın maruz kaldığı bu soruya verdiği cevabın naifliğine bakın. maçla alakalı olmadı bu soru diyor ve kızlarının okuduğundan filan söz ediyor.
    https://twitter.com/...s/792463382603505664

    şimdi ezeli rakiplerimizin hocalarına bakalım. fenerbahçe futbol takımı antrenörü sayın advocaat'a sorulan "takım niye kötü?" sorusuna "sen ver cevabını" demesi, sürekli milli maç aralarında hollanda'ya gitmesi üzerine sorulan soruya, "evet gitmeye devam edeceğim. kulüp benden daha iyisini buluyorsa yarın getirsin." şeklinde cevap verişi.

    beşiktaş futbol takımı antrenörü saygıdeğer güneş'in antalyaspor ile oynadıkları maç* sonunda maraton programında ekrana getirilen tosic'in faul pozisyonuna isyanı. ki pozisyon faul ve akabinde gol oluyor, antalyaspor bu faule itirazdan kırmızı kart görüyor. türk sporunun duayeni sevgili şenol hocamız önce rıza çalımbay'a çatıyor. "rıza maç sonu hakem konuşmayı çok sever." diyerek. dün de lig tv'ye çakıyor; "tarafsız değilsiniz hep onların pozisyonlarını konuştunuz." diyerekten.

    taktiği, tekniği konuşuruz. konuşuyoruz da. ama sadece üslup farkına, mentalite farkına bakarak bile jan olde riekerink'in bu ülkeye lazım olduğunu düşünüyorum. başarısız olur gider. başarılı olur efsanemiz yaparız. bunları doyasıya/kıyasıya tartışırız. ama sadece futbol konuşmaya çalışan, tek derdi takımın pozisyona girmesi, taktik olarak ne yapacağı, rakip analizi olan bir adama da ihtiyacımız var bu şov dünyasında.

    cevabını da vermek gerekirse; garsonluk da yapar, amelelik de yapar. sen 4 4 2 ile 4 2 3 1 arasındaki farkı bilir misin sezgin gelmez bey? yoksa spor muhabirliğin garson kızlarla mı sınırlı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın