• 10
    garsonluk yapmak ayıp değil. riekerink'in kızları yaşında bir çok kız ve erkek avrupa ülkelerinde aileleri zengin bile olsa garsonluk, sokakta broşür dağıtma gibi işlerle harçlık çıkartıyorlar. dolayısıyla riekerink bu soruyu çok anormal almamıştır, umuyorum.

    anormal olan bu soruyu bir türk'ün sorması. hepimiz soruyu soran adamın kafasındaki alt metni biliyoruz çünkü. hehehehe kızları heheheheh garsonluk hehehehehe. kolektif delirme yaşamamızın sebebi bu alt metin.

    bir de bu adamın bu soruyu sorabilmesinin sebebi türk basınının hala riekerink'e saygı duymuyor olması. örnek: fatih terim'in de 2 kızı var. şu soruyu fatih terim'e sormayı düşünmeyi aklının ucundan geçirebilecek bir basın mensubu bile olamaz. ama riekerink'e soruyorlar çünkü açıkça saygı duymuyorlar. galatasaray kulübü teknik direktörüne saygı duyulmuyorsa o saygılı seve seve duyultturmak durumundadır.

    edit: soru buymuş. riki hocam da kızım okuyor ve ara sıra çalışıyor da evet doğrudur demiş, sorunuzu da anlayamadım demiş. lan şu adamı ne hakla üzersiniz. https://twitter.com/...s/792476968176521217
App Store'dan indirin Google Play'den alın