• 3
    üçünü birden ilk 11 de oynatmak artık bizim için çok büyük bir lüks. bu üçlünün üçünü birden ilk 11 oynatan galatasaray ligde beşiktaş'tan en az 9 puan fark yer. hadi oldu da bu üçlü bu sene avrupa'da da mücadele etmemenin verdiği bir rahatlık ile lige çok iyi konsantre oldular, çok iyi asıldılar ve şampiyon olduk. seneye bu üçlünün ilk 11 de olduğu galatasaray takımı şampiyonlar liginde averaj takımı olur.

    podolski iyi bir galatasaray takımında çok iyi skor yapar. ancak vasat bir galatasaray takımını iyi seviyeye çıkaran skor anlamında olmasa da oyun anlamında fark yaratan bir oyuncu olamaz. zaten hiç bir zaman o tarz bir oyuncu değildi.m

    sneijder dizindeki sakatlık ve yaşlanmanın da verdiği fizik düşüşü ile efektifliğini ciddi anlamda kaybetti. artık rakipler özel önlem bile almıyordur. rakip kaleye fazla sokulmayan, driplingi patlayıcı koşuları hiç bir zaman olmayan üzerine bir de artık eskisi gibi şut atamayan bir oyuncuya neden önlem alsınlar zaten.

    selçuk'ta da yaşlanmaya fiziksel özellikleirin düşmesine bağlı bir fizik sorunu var. tempo yapamıyor. sürekli yana geri oynuyor. takımı ileri taşıyamıyor. eskiden de çok iyi olmayan çevre kontrolü şuan ciddi anlamda bayağı bayağı kötü seviyede. boştaki arkadaşını fark edebilmesi için topu bi 3-4 kere dürtmesi gerekiyor.

    şahsi fikrim bu üçlüden selçuk ve sneijder teklif gelmesi halinde, podolski ise iyi bir teklif gelmesi halinde satılmalı.

    selçuk ve sneijder bu fizik ve tempolarıyla avrupa'nın neredeyse hiç bir liginde oynayamazlar. oynayabilecekleri takımlar da onlara galatasaray'da kazandıklarının 3 de birini bile vermez. çin'e yada arap ülkeleirne gitmeleri yararlarına olur o yüzden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın