• 4
    önce cska'nın 25'e yatırması ardından kızılyıldız'a ve banvit'e saçma sapan bir şekilde kaybettikten sonra ergin hoca'ya baya saydım. tertemiz iki tane en ofsayt entry'im oldu. bu konularda kesinlikle haklıyım ancak ergin ataman'ın şovunu falan hala seviyorum. bunlar yetmemiş gibi arroyo ismi çıktı. hocaya ne arroyo'su birader dedim, sonra zalgiris deplasmanında 4.çeyrek'in 6.dakikasında austin daye'i köşede bulup farkı 7'ye çıkaracağımızı düşünüp sinirimi attım üzerimden.

    bu maç çok kritik maç. favori değiliz ve favorilikten yakından uzaktan alakamız yok. maccabi'de tıpkı bizim gibi 2'de0 ile başladı. milano gibi yenebilecekleri bir takıma son topta kaybettiler tıpkı bizim kızılyıldız'a kaybettiğimiz gibi. bu ligin önemli favorilerinden real'e karşıda içeride bizim kadar maç satmayıp son periyota kadar götürdükleri maçı kaybettiler. iki takımında benzer özellikleri var. iki takımda 3-4 oyuncusunu tutup takımı yeni amerikalılar ile doldurdu takımı. maccabi tabi ki bizden çok daha iyi bir kadroya sahip. sonny weems, benim için bir efsane devin smith, bizim takımda olsa çok sevineceğim colton iverson, goudlock, yazın ismi sıkça bizimle anılan victor rudd ilk aklıma gelenler. bu oynadığımız 2 maça nazaran kazanmamızın daha zor olduğu bir maç. cska maccabi'den daha üstün bir takımdı ama dünyanın en iyi salon atmosferinde o kadar da üstün değillerdi. tamamen ergin ataman'ın saçma rotasyonundan 25'e yatırdılar bizi. bugün kazanmak için şansımız kağıt üstünde baya zor. bahis siteleri 4-4.5 arası oranlar açmışlar. bizde russ smith'i yolladık mı yollamadık mı oynayacak mı oynamayacak mı belirsiz. bu maç için tek güvencem austin daye ve justin dentmon. eğer bu iki arkadaş iyi bir uyum yakalarlarsa 34+ gibi istatistikler yaparlarsa maçın içinde kalabileceğimizi düşünüyorum. bu maç çok kritik bir maç 3'te0 başlamak içeride cuma günü oynanacak fener maçında 4'te0'a bile götürebilir ancak bu akşam maccabi'yi yenersek 4'de2 gibi sezon başlamadan önce kalemi defteri alıp sezonu hesapladığım zaman ki galibiyet sayımıza ulaşırız. kısacası bu maç 28 ekim günü oynanacak fenerbahçe maçından kritik maç. bu maçı alırsak içeride fener'i bir şekilde yeneceğimizi düşünüyorum. bu maçı kaybedersekte o çok övdüğüm(üz) abdi ipekçi cehenneminden obradovic ve takımı euroleague'in en iyi takımı işte böyle siker deyip çıkacak. bunu sindiremiyorum ama gerçekler bunlar.

    uzun lafın kısası bugün ırkçılık, israil düşmanlığı falan her şey serbest. ergin ataman neredeyse tamamı amerikalı takıma gazze'deki çocuklarımı gösterir, mavi marmara belgeseli mi izletir ne yapıyorsa yapsın ama bu maçı alsın. bu maçı aldığımız an euroleague'e 4 maç sonunda tertemiz bir başlangıç yapmış olacağız. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın