resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 416
    ben mi yanlış hatırlıyorum ama ntvspor'un ilk zamanlarında daha tarafsızdı sevgili dilmen, gerçek anlamda yorumunu, eleştirisini yapar, kimseyi de kırmaz diğer kanallarda bağırıp çağıran adamlardan farkı vardı... ne zaman ki her kanal çağırmaya başladı onu böyle değişiklikler olmaya başladı, tamam duygusal anlamda fenerbahçeye daha olumlu konuşabilir hatta galatasaray'ın zayıf yönlerini de söyleyebilir televizyondan, hiç itirazım yok ama bahsettiğim şey farklı bir taraf.

    diline bir alextir pelesenk olmuş mesela; alex koşusu, alex ortası, alex bakışı, alex hede hödö kalkanı neyden bahsediyorsun sen sevgili dilmen? bu adam zaten bu ligin üstünde biri kabul ama sherrif diye adı sanı duyulmamış takıma gol attı, gençleri kendinden geçirdi diye fener yönetimine cici gözükücem diye niye abartıyorsun? doğruları söylesene; alex'in zaten bunları yapabileceğini yıllardır aslında ondan beklenen şeyin farklı olduğunu söylesene..

    kabahat kimde? her galatasaray'dan ayrılan eski futbolcumuz yerden yere vururken takımımızı; rıdvan sen bunu yapıyorsun övüyorsun fenerbahçeyi savunman takdire değer laf getirtmiyorsun eski takımına bizim eskilerle karşılaştırınca ama hayal dünyasında da yaşamanın alemi yok be rıdvan. yani baygınlık geliyor bir süre sonra tekrarladığın olgulardan, kavramlardan biraz yenilikçi olman dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın