• 2932
    an itibari ile oyun kurucusu ve tam anlamıyla 5 numarası olmayan takımdır. russ smith denilen arkadaş zaten gitti diyorlar ki kuru kuru gönderilmemeli, dövülerek gönderilmeli. her neyse.
    geçen şu entryimde şöyle bir temenni de bulundum (bkz: #2048223) ve gelen haberler carlos arroyo ile ilgilendiğimiz yönünde. bence kendisi ihtiyacımız olan oyun kurucu. maksimum 20 dk süre alsa bile yeterli olur, o bölgeyi justin dentmon ile idare ederler. carlos arroyo'nun gelişi eminim ki dentmon'un da performansını yükseltecektir. her şeyi geçtim taraftarı gerçekten heyecanlandıracak ve havaya sokacak bir transfer olur arroyo'nun gelmesi.
    pota altına gelecek olursak bence alex tyus tam bir 5 numara değil, size olarak ufak kalıyor vurduğu bir kaç sağlam blok da yanıltıyor galiba insanları ama bence 5 numarayı savunacak bir adam değil tyus, 4 numara olarak değerlendirilmeli. ben tibor pleiss ı banvit maçında beğendim. takımda kalmalı bence, gidecek oyuncular russ smith ve deon thompson olmalı. pota altına da patrick young tarzı uzun, kalıplı, atletik bir amerikalı alınmalı. özetle iki transfer ile el son sekiz ve türkiye liginde tekrar yarışabilecek konuma gelebiliriz.
    1- carlos arroyo, justin dentmon
    2- sinan güler, göksenin köksal, john diebler
    3- vlado micov, emir preldzic, blake schilb
    4- austin daye, alex tyus
    5- transfer, tibor pliess
App Store'dan indirin Google Play'den alın