• 64
    ea sports spor toto süper ligi'ni ciddiye almamış bu oyunda anlaşılan. 2015'te ligimiz oyuna geri dönüşünü yaşadı, tekrar kariyer oynama fırsatı doğdu bildiğiniz gibi. fakat can sıkıcı detay kupanın olmamasıydı. 3 senedir türkiye kupası eklenmemiş ligimize. hadi ziraat ile anlaşamadın, ya da ne bileyim federasyon ile anlaşamadın, kendin 'cup' isminde bi turnuva ekle. ilk 16 kapışsın, yaptığımız kariyer bir halta benzesin. avrupa kupalarına dahil olmadığın zaman 34 maç oynayıp bitiriyorsun ligi ve bu çok sıkıcı oluyor.

    ayrıca eski sürümlerde formalarını erken açıklayan takımların üç forması olurdu, fakat fifa bu sezon tüm süper lig takımlarına iki forma eklemiş. bazı takımların formasını hatta kafadan uydurmuş.

    ve ayrıca bazı takımlarda oyuncu isimlerini dahi yazdırmamışlar formaya. yani bildiğin amatör küme takımları gibi formalar yapmışlar. arkasında sadece numara yazıyor vsyr.

    seneye türkiye liginin oyuna dahil olup olmayacağı belli değil bu arada. anlaşma 2017 senesine kadardı. bir ihtimal tekrar çıkarabilirler. bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın