resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1906
    ronaldo bundan yaklaşık 3-4 yıl öncesine kadar izlemesi keyifli bir futbolcuydu. estetik oyunu, sürati ve mesafe tanımaksızın şutları ile ön plandaydı.

    ancaaak! kendisi messi ile olan yarışın verdiği kaygıyla tamamen 'iyi bir bitirici' haline geldi. messi ile sadece gol istatistiği konusunda yarışıyor artık. tek amacı topu bir şekilde kaleye sokmak ve altın topu kazanmak. kendisinin oyun içinde ağırlığı kalmadı neredeyse. bırakın messi'yi isimleri bilmeyen bir adama sorsan modric veya bale'nin real'in asıl yıldızları olduğunu söyler. ki bana kalırsa da neymar, suarez, modric ve bale kendisinden daha önemli oyuncular şuan. topu ceza sahası dışında alınca hiçbir numarası kalmıyor ronaldo'nun. zaten hiçbir zaman oyun liderliği konusunda top class olmadı ama artık çalım bile attığını zor görüyoruz.
    tabii bunları zor maçlar için söylüyorum, elche maçı için falan değil.

    ronaldo bu yolu kendi seçti. bana kalırsa hiçbir zaman messi ile aynı siklette bile olmadı, 10 tane altın top alsa da olmayacak. hatta şunu da söyleyeyim; bence tüm dünya messi'nin gol istatistiği dışında ronaldo'dan çok daha büyük olduğunu biliyor ama tabii para, sponsorlar falan burada da devreye giriyor ve böyle bir yarış yaratılmaya çalışılıyor. fiziksel olarak da ronaldo'nun imajı ona yardımcı oluyor tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın