• 3
    galatasaray tarihine kara haftasonu olarak geçecektir. uzun zamandır böyle bir şey yaşadığımızı hatırlamıyorum. önümüzdeki haftaya gevşeyemeden, kaskatı gireceğiz.

    -son çeyreğe müthiş bir geri dönüşle girdiğimiz kızılyıldız maçı'nda skoru koruyamadık ve çok kalp kırıcı bir yenilgi aldık.
    (bkz: 21 ekim 2016 galatasaray kızılyıldız basketbol maçı)

    -riva ve florya arazilerinin satışı için kora kor geçmesi beklenen kongrede pek çok insana göre maliyetinin çok daha altında bir fiyata peşkeş çekilmesine onay verilmesi ve galatasaray'ın geleceğinin tehlikeye atılması.
    (bkz: 22 ekim 2016 galatasaray genel kurulu)

    -trabzonspor gibi yetersiz bir takıma kendi evimizde sadece kalemizde 4 şut görerek ve 21 şut atarak 1-0 mağlup olarak ikinci kalp kırıcı yenilgimizi aldık. takım olarak çok uğraştık ama trabzonspor takımı kaleye otobüs değil dağ çektiği için bir türlü o duvarı aşamadık.
    (bkz: 22 ekim 2016 galatasaray trabzonspor maçı)

    -erkek basketbol takımımız iç sahada seyircisi önünde oynadığı ilk lig maçında banvit'e mağlup oldu ve maccabi ve fenerbahçe maçlarından önce kötü sinyaller verdi. takımımızdan karakter koymasını beklerken bir türlü o istenen ivmeyi yakalayamadık ve iç sahada gereksiz bir mağlubiyet aldık.
    (bkz: 23 ekim 2016 galatasaray banvit basketbol maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın