resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11972
    sürekli sola kayması ve kaleden uzaklaşması takıma bir çok yönden olumsuz etki ediyor.

    1) sürekli olarak sola kayınca kaleden inanılmaz uzaklaşıyor.
    2) solda bruma'ya o kadar çok yaklaşıyor ki carole de gelince orası kalabalıktan işlemez hale geliyor.
    3) takımın sağ kanadı ile hiçbir alakası kalmıyor. halbuki 10 numaradan beklentin, hücumun bütün alanlarına hakim olması, destek vermesi.
    4) galatasaray topla çok oynuyor. fazla pas yapıyor ancak ortadan gelince orası inanılmaz tıkanıyor. haliyle kanatlardan içeri bindirmen gerekiyor adam eksiltip, o da olmuyor. sneijder oyunu gereği öyle iki adamı peşinde takan, çalım atan bir adam da değil.

    sneijder için mücadele etmiyor diyemem. istemiyor hiç diyemem. didiniyor, tırmalıyor, zorluyor. isyan da ediyor ama olmuyor işte. yerine josue mi oynasın? bence o da oynamasın. o da çok fazla ortaya gömülüyor ve orada sürekli top kaybı geliyor.

    bence sneijder'ın olmadığı bir galatasaray denenebilir dersim ve adana maçlarında. 4-4-2 deneyebiliriz. iki tane hücumcu kanat, bruma ve sinan, ile hücum hızını arttırabilir, 2 forvet ile de hücumda daha fazla adamla ilerlemiş oluruz. (ortada ileriye destek veren tolga ve pis işleri yapan de jong ile)

    valla futbol cahili mi dersiniz bilemem ama, sneijder sola hapsecekse kendini, solda bruma, sağda sinan'lı bir dizilişi tercih ederim. en azından iki çalım atıp kaleye doğru yöneliyorlar.

    eğer devre arasında çin'den falan 15-20'lik astronomik bir teklif gelirse kendisiyle güzelce vedalaşsak kötü olmaz gibime geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın