• 50
    her defasında bile bile lades olduğumuz için süregelen sorundur. yıllardır yapılan onca transfer arasından linnes ve eboue dışında doğru diyebileceğimiz bir transfer var mı?

    -serkan kurtuluş? serdar'ın kardeşi olmak dışında futbolla alakasını hala çözemediğim bir transfer. galatasaray'da ne işi olduğunu zaten hiç anlayamadım.

    -salih uçan? kayseri'den 2.75 milyon euro bonservis ödeyerek aldık. kayseri'de oynarken bu bonservisi hak edecek ne yaptı? niye yapıldığı belli olmayan bir transfer daha.

    -veysel sarı? düşük maliyeti vardı. yabancı sınırında işimize yarayabilirdi ama galatasaray seviyesinde olmadığı barizdi. neyse ki karakter sahibi bir adamdı da yan gelip yatmak yerine ilk aldığı teklifte takımdan ayrıldı.

    -tarık çamdal? 4.75 milyon euro'luk performans gösteremeyeceğini herkes biliyordu ama adam altyapı oyuncuları kadar bile katkı sağlayamadı. göre göre kazık yedik.

    -cavanda? trabzon'luların başta pek sevdiği sonra nefret ettiği bir adam. yalnız galatasaray'a transfer olurken kimse neden nefret edildiğini konuşmadı. sanki hep oynadığı takımda sevilen bir oyuncuymuş havasında getirildi. her yeni transfer gibi kredisi var ama açıkçası yukardakilerden farklı olduğunu sanmıyorum.

    +linnes? bir üst seviyeye tırmanmaya hazır yetenekli bir oyuncuydu. ödediğimiz bonservisi hak ediyordu. aşı tutmadı ve ülkeye alışamadı. burada suçlu bulduğum kimse yok. şans.

    +eboue? salih uçan kadar bir bonservisle aldık ve 2 sezon çok iyi performans gösterdi. galatasaray'ın yapması gereken bir transferdi. sonradan sapıtsa da bunda yöneticilerin veya teknik ekibin bir hatası yok.

    üstteki 4 oyuncuya yaptığımız harcamalar yerine eboue ve linnes gibi daha çok adam deneseydik böyle bir sorunumuz hiç olmazdı. şanssızlıkların değil yanlış transferlerin kurbanıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın