• 5291
    gerçekten sağ bek konusunda kafası çok karışmış taraftarlardır. bu sağ bek hesaplarını bu taraftara yapanlar utansın artık.

    riekerink hoca ilk başlarda martin linnes'i oynattı. taraftar linnes'i gömdü. "sabri'nin ölüsü daha iyi", "sabri bu adamı tesbih diye sallar", "bu cavanda'yı aldık ne zaman oynayacak" yorumları başladı.

    riekerink hoca taraftarı dinledi. sabri sarıoğlu'nün ölüsü daha iyi diyerek linnes'i takımdan sildi ve sabri'yi sahaya sürdü. bu sefer taraftar "sabri'den kurtulamadık", "sabri yine gol yedirdi", "sabri yine adam kaçırdı", "sabri orta açamıyor", "bu cavanda nerde yine sakatlandı mı?" demeye başladı.

    riekerink hoca yine taraftarı dinledi. sabri'yi de kesip luis pedro cavanda kartını ortaya sürdü. taraftar yine durur mu? başladılar "cavanda savruk oynuyor", "cavanda adam kaçırıyor", "hızlı dedikleri cavanda yusuf erdoğan'a yetişemiyor" şeklinde konuşmaya.

    ve şimdi taraftar kısır döngü şeklinde taraftar tekrar martin linnes'in neden kesilip atıldığını sorgulamaya başladı.
    bunları söyleyen taraftar haksız mı? tabii ki haklı. bu taraftarlar arasında bende dahilim. 3 kötü arasından 1 kötünün iyisini çıkarmaya çalışıyoruz.

    bu taraftar artık lütfen sabri sarıoğlu'nu konuşmasın. bir eboue daha bulmak çok mu zor bu takıma?
App Store'dan indirin Google Play'den alın