• 11
    basinizi dik tutun beyler!

    tamamen kendi emegiyle, katilim hakkini yoktan var eden bir takimiz, camiayiz.
    diger takimlarin hepsinden daha fazla saygiyi hak ediyoruz, ama bunun icin de once biz kendimize saygi duymaliyiz.

    daha kasim ayina bile gelmedik, lokal ligde guzel bir baslangic yaptik ve bugun de onemli bir basalti takim ile oynayacagiz.
    sorunlarimiz oldugu dogru, heyecanla bekledigimiz eurolig sezonuna yaptigimiz giris uzuntu verici, hatta can yakiyor.
    fakat goz ardi etmememiz gereken hususlar da var.

    mucadele ettigimiz diger takimlarin aksine, biz ozellikle savunma standartlarinin cok daha dusuk oldugu bir organizasyondaydik gecen sene.
    maalesef ki, yaz boyunca bu mesafeyi kisaltacak, yeni turnuvadaki diger takimlarla farki aza indirecek oyuncular transfer edemedik.
    tercih ettigimiz oyuncular potansiyelli fakat bu seviyeleri daha once tecrube etmemis isimlerdi.

    bunun iki adet sebebi var gibi gorunuyor, birincisi butce, ikincisi ise ergin ataman'in tercihleri.
    kariyerinin hic bir asamasinda yonettigi takimlarin savunma performansiyla anilmadi hoca, ki eurolig'in de olmazsa olmazi malum.
    italya'daki basarilari da dahil, dolu cv'sine ragmen, a lisansina sahip elit bir avrupa takima sicrayamamasini da ben bu sebebe bagliyorum.

    fakat su sartlar isiginda, galatasaray spor kulubu'nun erkek basketbol takimini yonetmeye kendisinden daha uygun bir aday hala goremiyorum.
    subede 5. yilina baslayan, bir arada durmasina alisik olmadigimiz 'istikrar' ve 'galatasaray basketbolu' kelimlerini ayni cumle icinde kullandirtan bir isim ataman.
    ayrica yapmis oldugunu kabul edebilecegimiz transfer hatalari disinda, belki de son 2 senedir takimin en kilit oyuncusu micov'u kritik hazirlik doneminde sakatliga kurban verdigini de unutmamamiz gerekiyor.

    onumuzde iki adet opsiyon var artik, ya karamsarligimizi bir sarmal gibi buyuterek kendimize azap dolu bir sene hazirlayacagiz,
    ya da daha toplam 56 adet normal sezon maci olan takimimizi nasil bize keyif verir hale getirebilecegimize el birligiyle kafa yoracagiz.

    bugun gunlerden banvit,
    son sampiyonlugumuzdaki finalist rakibimiz.
    oturan roller, biriken umutlar ile dolu bir mac olur umarim.

    yollar tasli, dikenli olsa da;
    galatasaray ulan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın