resim
Uğur Demirok
Takım:Eyüpspor
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 140
    iyi kötü toplam 11 sene altyapımızda ve sözleşmeli futbolcumuz olarak görev yapmış fakat bana göre gerek tutunamadığı, gerekse de sürekli olarak oraya buraya kiralık gönderilip en sonunda da sessizce yollandığı, hatta sanıyorum ki geçtiğimiz senelerde bize gelme durumu olup da gerçekleşmediği için bize sağlam kin yapmış eski oyuncumuz.

    http://www.sporx.com/...4_dc396ndc39c280.jpg

    2005-2006 sezonunun şampiyon kadrosunda bulunmuş, kısa da olsa forma giyme şansı bulmuş bir oyuncu... 22 ekim 2016 galatasaray trabzonspor maçı sonrası söylediği sözler galatasaray-trabzonspor çekişmesinde herhangi bir aktif rol oynamamış beni ve eminim ki milyonlarca taraftarı daha üzdü. uğur demirok'a ayrıca bir sevgi ya da nefret duymazdım ama meşhur 87-88 jenerasyonundan eski bir oyuncumuz olmasından ötürü pasif bir sempati elbette duyuyordum, hala da duyarım. o ekipten kim olsa yeni bir gelişmesini almak ya da güncel bir fotoğrafını görmek beni ziyadesiyle mutlu eder. dünkü sözlerini de ilk burada okudum ve ilk başta anlam veremedim yani inanmadım pek belki biriyle karıştırılmıştır diye düşündüm ama ciddi ciddi demiş, sonradan videosunu izledim.

    dünün sözde evlatları bugünün magandası olmuş. o iğrenç sözleri duyunca kızmak ya da küfretmek yerine samimi diyorum yüreğim burkuldu ve çok uzun bir aradan sonra ve hiç de adetim olmadığı üzere sağlam bir beddua ettim kendisine.

    kameralar önündeki profesyonel bir futbolcu olarak keşke insanlık namına biraz daha kafan çalışsaydı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın