resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11963
    kendisinin kötü formu beni endişelendirmekte.

    evet iyi futbolcularımız var, bruma, podolski, eren, tolga, muslera, carole. bunlar bizi başarılı yapabilir. ama sneijder'in performansı, ligdeki şampiyonu belirler. o yüzden acilen toparlanması gerekir. yoksa işimiz yaş, kim ne derse desin.

    bir de acayip güldüğüm bir entry var başlığının altında. akıllının birisi, sneijder'in beş milyonluk vasat adam olduğunu, onu çine kakalayıp yerine osmanlıspor'un habeş topçusu ndiaye'yi almalıyız diyen var.

    arkadaş, dededen yadigar tüfeği kapıp şu moderasyonun evini basacağım ve bağıracağım; her okuma yazma bileni yazar yapmayın kardeşim!

    hatırlar mısınız, bursa'da oynarken josue de dünyanın en iyi ofansif orta sahalarından biriydi bazı zeki yazarlarımızın gözünde. şimdi emre çolak'tan bile daha faydasız diyoruz.

    hala anlamadınız. ndiaye iyi olsaydı galatasarayda, fenerbahçede veya beşiktaşta oynardı. osmanlıspor'da değil. iki kere iki dört. anadoludan dört büyüklere gelen yıldız futbolcu boş çıkıyor. siz hatırlıyor musunuz anadoludaki iyi performansını üç büyüklerde gösteren bir futbolcu? ben hatırlamıyorum. ama bazı isimler var.

    (bkz: ryan donk)
    (bkz: noureddine amrabat)
    (bkz: tabata)
    (bkz: özer hurmacı)
    (bkz: yiğit gökoğlan)
    (bkz: mehmet topuz)

    beyler. allah aşkına biraz şu futbolu geniş perspektifte takip edin. anadolu takımında oynamakla üç büyüklerde oynamak arasında, premier ligde oynamak ve türkiye liginde oynamak kadar fark var. allah aşkına biraz daha detaylı düşünün allah aşkına!
App Store'dan indirin Google Play'den alın