• 237
    sene başında atılan slogan. bas bas bağırdık istifa etmeleri lazım diye. bu yönetim riva ve floryayı devlete peşkeş çekmeye gelmiş diye. yapılan transferlerin başka mantıklı bir açıklaması yok diye. levent bey oyunculara maaş ödeyemeyecek durumda olduğumuzu yeni mi gördü de böyle bir transfer politikası izlediler. ondan sonra herkes başlık kapansın dedi, yanlarında olmamız lazım dedi. şuan baktım o entryler de yok artık, hepsi silinmiş. hadi şimdi kimin yanında oluyorsanız olun zira galatasaray'ın 10 sene sonraki halini hiç iyi görmüyorum. hatta ondan da sonra galatasaray bile kalmayabilir.

    maalesef galatasaray taraftarı hiç iyi bir topluluk değil. sadece işimiz transfer. transfer olduğu sürece çok iyiyiz. mümkünse her sene 10 tane adam alalım o yönetim kraldır. ayrıca skor odaklı bir taraftarız. bu sene maçlar takım kazanıyor diye dolu. takım kazanınca aman eleştirmeyin kazanıyoruz. böyle bir mantık sadece bizde var. takım kaybetti mi de herkes kötü. allah hepsinin belasını versin gibi yorumlar. sözde hepimiz galatasaray'ı düşünüyoruz. yalan. taraftarın yüzde sekseni takım kazansın arkadaşıma hava atayım derdinde.

    abi paramız yok gerek yok transfere deriz, nasıl yok alacaklar tabi koskoca galatasaray'ız biz derler. seneye avrupaya gidemeyiz böyle giderse deriz, biz şampiyon olursak mecbur alacaklar derler. riva, florya bu şekilde satılmamalı deriz, mecburuz satılsın kurtuluruz derler. bak takım da iyi oynamıyor deriz, olur mu canım bak puan durumuna derler. bir yönetici böyle açıklama yapamaz deriz, ben vallahi seviyorum ne yöneticiler gördük yapsın adam helal olsun derler. kardeşim yanlış giden bir şeyler var bu kulüpte. susmayın ve açın gözünüzü, görün artık bazı şeyleri demekten de bıktım. şimdi diyeceğim ki bu riva ve florya konuşulan değerlerde elden çıkarsa borçların tamamını kapatamazsak ki öyle duruyor başka elimizde bir kozumuz da kalmıyor, 10 sene belki 20 sene sonra kulüp iflas eder bu yönetim anlayışıyla, biz engel oluruz derler. e peki kardeşim bu zamana kadar neye engel olabildin, ona olacaksın. hele ki sen transfer seven bir taraftarsan. adamlar biz şampiyonlar ligi alacak kadro kuracağız dediler. vallahi gelen parayı bir sezonda yeme potansiyelleri bile var bunların. ödenmesi gereken acil borçlar ödenir, geriye kalan para transfere harcanır, bir de şampiyonlar ligini kazanacaklarını düşünür oradan amorti ederiz parayı falan diye düşünürler. böyle olacak demiyorum ama kafa bu.

    artık bugünden itibaren yönetim istifa diyemiyorum çünkü bu bokun altına imza atıldı. sadece olacaklardan sonra taraftar kendini haklı göstermenin bir yolunu bulacak ya ona yanıyorum. herkes ben zaten inanmıyordum, allah onların belasını versin gibi şeyler söyleyecek ama bugün bu taraftarın yüzde sekseni bu durumdan memnun. nasıl yüzleri olup konuşabilecekler bilmiyorum ama ben söylemiştim demeyi değil güzel günler görmeyi istiyorum. ve bu yönetim anlayışı ve bundan öncekiler ayrıca bu taraftar topluluğu(kim üzerine alınmak isterse alınsın, ben kabaca yüzde seksen diyorum ama daha çok da olduğunu düşünüyorum) ile galatasaray'dan hiçbir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın