resim
Roman Neustädter
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Önlibero
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Rusya
  • 136
    zamanında arkadaşlar mehmet topal ile "ilgilenirken" kendisine "dilenen" kişi benim. gel gör ki yere göğe sığdıramadıkları mehmet topal bizim yüzümüze bile bakmayıp tıpış tıpış fenerbahçesi ile sözleşme yenilemiştir.

    şu an kendisinin mevkiisinde tolga ciğerci oynamakta bizde ki kendisi resmen şapkadan çıkmış tavşandır. kimse tolganın bu kadar iyi olacağını beklemiyordu. bizim yöneticiler de beklemiyordular ki gittiler defans için müzmin sakat ve kısa boylu defans serdar aziz ile yine sakat ve nerdeyse melo kadar yaşlı olan ortasaha de jong alındı. şimdi güzel kardeşim tolga şapkadan çıkmasaydı sen de puan tablosunda bu seviyede olmasaydın gidip neden sakat oyunculara bu kadar para verdin de hazır olan bir oyuncu almadın demeyecek miydin? elimizde bu bonservisleri verecek kadar para olduğunu bilseydim ben de tabii daha iyi defansif orta sahalarla ''ilgilenirdim''. hatırlarsan mali durumumuz nedeniyle avrupaya gidemediğimiz günlerde kendisinin transferi gündeme gelmişti. kendisi de boştaydı.

    yine de ben hala neustaderin bize gelseydi faydalı olacağını düşünüyorum.
    şimdi kendisi harika bir kadro mühendisliği yapılmış fenerbahçenin 5. sıradaki defansif orta sahası. bizim de tolganın an itibarı ile alternatifi yok. defansta hava topu karşılayacak kimse yok. zaten evlere şenlik her maç muslera kurtarıyor takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın