resim
Roman Neustädter
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Önlibero
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Rusya
  • 134
    zamanında bu adama dilenen yazarlar vardı. biz sözleşmesi biten mehmet topal ile ilgilenirken bu adam fenerbahçe'ye daha imza atmamıştı. neustadter dururken neden mehmet topal ile ilgileniyoruz yazıyordu bizim über vizyoner yazarlar.

    ben o zaman mehmet topal'dan daha hantal, daha yavaş, daha ofans özürlü, daha stabil bir oyuncu. ön liberoda performansı çok leş. sırf pasaportundan dolayı 2 maçını bile izlemediğiniz adamlara dilenmeyin mehmet topal bu adamdan kat kat iyi dediğimde yerli sevici diye pm atan nickaltı giren yazarlar falan olmuştu.

    sonuç ortada işte. kendisi ile ilgili girdiğim entryler de ortada. beni hiç bir şekilde şaşırtmadı. hatta eski entrymde de göreceğiniz üzere inşallah fenerbahçe yüklü bir maaşla alır çünkü ellerinde patlayacak yazmıştım.

    fenerbahçe de pek umutlu değil. ocak ayında satıp bonservis kazanırız o parayla transfer yaparız diyorlarmış. ama unuttukları bişey var. senin temmuz ayında bedavaya aldığın bir topçuya ocak ayında 3-5 milyon euro bonservis vermeleri için bayağı iyi işler yapması lazım.

    (bkz: roman neustadter/@turuncusakal)
App Store'dan indirin Google Play'den alın