• 98
    100 kere daha oynansa, 99'unda napoli'nin kazanacağı maçtır.

    beşiktaş'ın galibiyetine eleştirel yaklaşanların bu galibiyeti küçümsediği gibi bir algı oluşmuş entrylere baktığım kadarıyla. bu algıya varan arkadaşlara olayın bu olmadığını belirtmek isterim öncelikle.

    beşiktaş önemli bir galibiyet almıştır fakat bunun bir tarihi zafer olarak lanse edilmesini ben şahsen çok abartılı buluyorum. (bkz: klasik beşiktaşlı abartması) eminim ki, beşiktaş'ın almış olduğu galibiyete eleştirel yaklaşan yazarların bir çoğu da benimle hem fikirdir.

    maç boyu tek bir gol pozisyonları yok, isabetli üç şutları var birisi ofsaytı görmeyen yan hakem, birisi de kucağına gelen topu içeri alan pepe reina sayesinde üç tane gol atmışlar ve beşiktaşlılar buna tarihi zafer diyorlar. ben beşiktaşlı olsam böyle ezildiğimiz bir maçın özetini bile izlemezdim. bunlar gider bunun da tshirtünü filan basarlar şimdi. ondan sonra ama sizin uefa kupanız var hehehehe diye akılları sıra dalga geçerler bizle. gören de sanki nou camp'ta barcelona'ya sahayı dar ettiler sanacak.

    maça gelecek olursak, maçın kırılma noktası bence lorenzo insigne'nin kaçırdığı penaltıydı. insigne o penaltıyı atsaydı maç 4'e 5'e giderdi. kaçan penaltı, hem o dakikaya kadar beşiktaş'ın sağ kanadını maymun eden insigne'yi hem de napoli takımını moral olarak çökertti. sonrasında cılız ataklar, caner'in mallığı, 2-2 derken ofsayttan gelen bir gol ve maç 2-3 bitti.

    özetle futbolun adaleti olmadığı dün gece bir kez daha kanıtlanmış oldu.

    bu arada, efendi beşiktaş taraftarının penaltılardan dem vurarak hakeme etmediği küfür kalmadı ama bir tanesi de çıkıp ulan attığımız gol ofsayttı demedi. böyle de şerefli bir taraftar grubudur kendileri.

    abartılı bir tahmin olacak belki ama bence bundan sonra kalan 3 maçta beşiktaş sadece 1 puan alacak ve yoluna avrupa ligi'nde devam edecek. bu entry de burada dursun. zamanı gelince bakarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın