resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1242
    mahalle takımı reyiz'in hamzaoğlu için kullandığı "doğarken g..ünü evliyalar yalamış" diye bir laf vardı, bence o sözü asıl bu adam hak ediyor. previously on şenol güneş: (bkz: #2024376)

    şimdi de önce 32 milyon euro'luk arkadiusz milik'i sakatlattı, sonra takımının maçta çektiği kaleyi tutan üç şutun üçü de gol oldu (gollerden biri ofsayttı), napoli 8-9 net pozisyon ve bir de penaltı kaçırdı. neticede şenol güneş 2011'deki inter maçından sonra italya'da mantık kurallarının açıklamakta zorlanacağı bir cl galibiyeti daha aldı. istatistikler şurada https://www.whoscored.com/.../1137565/MatchReport

    bakın çok enteresan, 2011'de bu adamın ahını aldığından beri fener camiası da belini doğrultamadı. 2011'e kadar doludizgin giden koskoca fenerbahçe mayıs 2011'den sonra tepetaklak düştü resmen. şike operasyonu'ydu, ismail kartal'dı, vitor'du derken mahvoldu adamlar.

    adam şaka maka üçler yediler kırklar'dan biri olabilir. bence yolda belde görürseniz elini öpüp hayır duasını alın. o günden itibaren bütün işleriniz yoluna girecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın