resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3154
    hayatımda duyduğum en korkunç ve keşke kafama taş düşseydi de duymaz olaydım diyeceğim türden en berbat iki esprinin öznesi olmuş eski futbolcumuz.

    açıkçası ilkini çok yakın zamanda gördüm ve muhtemelen kralın torino'ya transferiyle ilgili... ortaya peydah olan bilmem kaç senelik şu malum videoda kafayı yemiş ve büyük ihtimalle futboldan hiçbir şey anlamayan terörist bunak ortalığı kırıp geçiriyor;

    https://youtu.be/4UENkJDBwUU?t=102

    ya abi biz mi hakan şükür'ü gözümüzde çok büyüttük ya şu iğrenç espri sonrası kralın taşak oğlanı sırıtarak gibi "ehe ehe" moduna girmesi bana acayip derecede dokundu. hakan şükür hangi kafada olursa olsun kul köle olmak yerine en tepede yer alması gereken bir isimdi... keşke "yapacağın esprinin amk" deyip ağzının ortasına bir tane koysaymış.

    ikincisinin videosunu bulamadım zira şuraya kadar bile yüreğim sıkıştı ama daha önceden görmüştüm. akp mitinglerinden birinde hakan şükür sahneye çağrılıyor ve rte mi artık kim tam bilmiyorum üst düzey bir partili tarafından meydandakilere "artık golleri mecliste atacak" diye takdim ediliyor.

    mizahta adeta bir hacamat dergisi düzeyi :( zaten oldum olası nefret etmişimdir şu "gol atmak" ifadesinin mecazi anlamda kullanılmasından...

    kralın da gelmiş geçmiş en pasif milletvekillerinden biri oluşu da tüy dikti tabi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın