resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 442
    geçen günlerde akıllı-tv izlerken bir kaç golüne rastladığım. (evet akıllı tv izliyorum hastasıyım) aynı maç içerisinde bir takıma attığı bir füze akabinde de frikik golüyle yıldızlaşıyordu. sonra bir diğer maçta 60 metre top atıyor, gidiyor vuruyor öldürüyor show'unu yapıyordu. sonra saçlarına takıldı kafam. bildiğin 3-4 numara arası, bilemedin 5. düzgün traşlı. yüz ifadesi mutlu, hırslı, kendinden emin. sonra şuan ki halini düşündüm. saçlar koy vermiş, bir bakımsızlık, bir kendini salıverme? yüz ifadesi mutsuz, hani bir an önce lig bitse dünya kupasına gitsek, sonra ne olacaksa olsun gibilerinden.

    sonra aklıma üzülerek lincoln geldi. onu da izlerken almanyada saçlar hep bakımlı, ne bilim ya düz geriye doğru üstünde bir bant, ya da kısa ama düzgün kesimli, sakallar muntazam kesilmiş. sonra adam türkiyeye geldi, ilk günler falan derken koyuverdi oda kendini. bir papazlık, kıvır kıvır saçlar bakımsız, leş!. saç kıran falan oldu bir sıkıntılar.

    böyle bir tespit gözüme takıldı. bilmiyorum sebebi ne olabilir? ama elano'nun sonu lincoln gibi olsun istemiyorum. tamamen farklı tipte oyuncular olmasına rağmen, ikiside brezilya'lı. korkuyorum işte ne bileyim.

    elano git saçını başını bir düzelt kurban olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın