resim
Paul Labile Pogba
Takım:Juventus
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.91
Uyruk:Fransa
  • 188
    gareth bale real madrid'e ilk transfer olduğunda ne olduysa kendisinde de o oluyor. evet bonservis çok para bla bla vs. ama adamın dünyanın en dominant futbolcularından birisi olma potansiyeli var.

    bale madrid'de kendini belki de 1 sezon sonra ancak bulabilmişti, hala da inişli çıkışlı (çokça çıkışlı) devam ediyor olsa da a sınıfı seviyeler için böyle adamlar arada oluyor. bu paralar ödenen yani. şu ana kadar gençken bu kadar yüksek bonservisli olup da formunu çok yükseltebilen tek isim neymar oldu sanırım bu seviyede. bir de anthony martial ve douglas costa var. costa daha üstlere çıkabiliyor olgunluk çağı geldiğinden ama martial hala beklemede 50 milyon euro'luk bonservisiyle.

    luke shaw var ama epl içi transfer abukluklarından biriydi onun bonservisi de. andy carrol'un 50 milyon pound edebildiği bir yer epl içi transfer piyasası sonuçta.

    o değil de manu'nun ödediği paralara bak sadece üç oyuncu için. üçü de daha genç, geleceğin dominasyonu için yatırım hepsi, bakalım bonservis harcamalarıyla kupa dominasyonları geliyor mu bu futbol devrinde. madrid bile yıllarca aynı kadronun üzerine katarak şampiyonlar ligini alabildi, bayern de öyle, barcelona zaten başka bir yapılanma.

    tl;dr: pogba için bekleyin. inanılmaz bir all-around yıldız yeteneğine sahip ve henüz 2 ay oldu yeni bir takıma katılalı. kimse messi değil, messi'den başka. pogbasporlu değilim ama adam yetenekli bu bariz ve bunun üstüne de çıkacak potansiyeli var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın