• 10
    arazilerin değerlenince satılmasını bende istiyorum. şimdi bekleyelim sonra satalım diyorum ancak biz bekledikçe daha çok artacak olan faiz ödemelerimiz olduğunu görüp bekleyelim demenin de saçma olduğunu düşünüyorum.

    bizim arazilerin tam anlamıyla değerlenmesini artı üzerine yapılacak inşaat süresini en iyi ihtimallerle düşündüğümüz de bile en az bir 5 yıl beklemek zorunda olduğumuz bir gerçektir.

    beklediğimiz her sene 40 milyon euro faiz ödediğimizi düşünürsek toplamda 200 milyon euro sadece faiz ödemesi yapmamız gerektiğini görüyoruz.

    bu ödemelerden kurtulmamız için evet sırf bu yüzden riva arazisi başlığı altında arazilerin değerlendirilmesi gerektiğini savunanlardanım tabi bu değerlendirmenin galatasaray için en iyi şekilde uygulanması, ve yeni gelecek yönetimlerin yaptıkları borçtan sorumlu olması şartıyla.

    o yüzden 22 ekimde yapılacak olan genel kurul da başkan dursun özbek in herşeyi bire bir tüm detayları ile anlatması gerekmektedir. en ufak bir detayı atlamadan her şeyi açık ve net bir şekilde izah etmelidir.

    aksi olduğu taktirde bu araziler bu yönetime bırakılmamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın