• 507
    ön not: kendisinden ne derece tiksindiğimi görmek için hakkındaki diğer entry'lerimi okuyabilirsiniz.

    beyaz tv'de yaptığı, kimi zaman hakarete varan troll'lüklere, esprilere ve geçtiği dalgaya* ciddi anlamda güldüğüm yeni türkiye ünlüsü. bunun nedeni ise gayet basit. hatta sizin de bu nedenlerden doalyı rasim'in yaptıklarından zevk almanızı beklerdim.

    aziz yıldırım yıllardır türk futbolunda yaptığı ahlakdışı davranışlarla gündem olmuş bir tip. futbolda şike, taraftar dövdürme, megafonla protesto susturma, mikrofonu alıp taraftarına paralı köpekler diye hakaret etme, en büyük rakibini terör örgütü bağıyla suçlama, şike görüşülen mahkemede en büyük rakibinin yıllar önceki maçını izletme, futbolcu dövdürme, kulüpte kadrolaşarak kendinden başka bir adayın seçim kazanmasını imkansız hale getirme, tonla küfür, cumhuriyet değerlerini kendi şikesi uğruna kullanma, basketbolda hakem bağlama, teknik direktörün ses kaydını futbolculara aldırma, spor medyasında paralı kalemlerle lobi yapma, teknik direktörü ahlaksızlıkla suçlama, ırçılık yapan taraftarını basın toplantısıyla diyet savunması yaparak aklamaya çalışma diye giden bir ahlaksızlık kaydı var adamın. tüm bunlara rağmen şerefli spor medyamızda erman toroğlu, kemal belgin, hıncal uluç, ahmet çakar gibi "sivri" görülen ve bu nedenle büyük türk spor ailesinin dışında tutulan insanlar hariç bu adamın bu yönleriyle eleştirildiğini göremiyoruz.

    normalde, yukarıda saydığım suçların bir kısmı eleştirmeyi bırak doğrudan hakareti hak eden olgular. buna rağmen spor medyası aziz'i en fazla "hoca seçimi de bu sene iyi değil :(" diye eleştirebiliyor. daha fazlasını yaptığında bir daha iş bulamayacağını, ciddi zorluklar çekeceğini bilen bir spor muhabiri aziz'e gidip de şike tapelerinden referans vererek, feenrbahçe seçim tüzüğünü hatırlatarak bir soru soramıyor. bu nedenle yukarıdaki ahlaksızlıkları, suçları sabit bir adamı eleştirmek bile büyük zıpırlık sayılıyor.

    böyle bir ortamda ben rasim ozan'ın hükümetten aldığı desteğe güvenerek de olsa aziz'e hak ettiği tarzda getirdiği eleştirileri seviyorum, destekliyorum ve bu eleştiriler beni eğlendiriyor. şike ertesi sezonunun sonunda "ekiki bir kere şikeden bir şey olmaz, biz futbol konuşalım" diyen ve bu şekilde troll olmaktan kurtulan, hatta bir kısmı kaliteli sayılan spor yorumcularındansa ben rasim'in aziz'e dick tutturmasının daha adil olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın