resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9433
    yıllardır hiç ama hiç bir şey oynadığı yok, buna her hafta canlı canlı şahit oluyoruz. ama artık adamın arkasında nasıl bir kitle var ise göz göre göre oynamamasına tonla para almasına rağmen adam gibi ne görsel ne yazılı basında bir türlü yer bulmuyor. ve her zaman bir şekilde savunulacak bir tarafı oluyor. yok yedekte kim varmış yok frikik atıyormuş yok iye gidiyormuş vs. aynı şeyleri takımda yasin ve sabri içinde söyleyebiliriz. her hafta rezil performanslarını izlememize rağmen yine her hafta ilk on bir başlıyorlar ve neredeyse maçın tamamına yakını sahada yürüyerek gezdikleri halde yine bir sonraki hafta oyunda tutuluyorlar.

    sonra biz bazı taraftarlar genç futbolculara destek olmak isterken bunların fan boyları ile karşı karşıya kalıyoruz. vay efendim hocadan iyi mi bileceğiz, yok antremanda kendini göstermiyor, yok koşmuyor yok şu olmuyor yok bu olmuyor.

    sıkıldım artık bu tarz muhabbetlerden, bu tarz adamları canlı canlı izleyip rezil performanslarını gördüğümüz halde halen savunmaya çalışan galatasaray taraftarlarından gına geldi, midem bulanmaya başladı.

    vakti zamanında terim de aynı şeyleri yapıyordu, eleştiriyorduk söylüyorduk yine terimciler tarafından itin götüne sokuluyorduk. şimdi yine aynı şeyleri söylüyoruz yine suçlu olan biz oluyoruz.

    yeter mk yeter, bir düşün galatasarayın yakasından. miyadını doldurmuş kabak tadı veren formayı elinin tersiyle iten her maç yerlerde sürünen na kaptan ne futbolcu hatta top toplayıcı bile istemiyorum bu camianın içerisinde.

    sizin gibi bir tarafının kılları kadayıfa dönmüş, çoktan emekliliği gelmiş ruhsuzları izlemek is te mi yo rum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın