• 10
    3. yıldızı taktığımız sezonun ertesinde çıkarılmış olan formalardır. 6 çeşit olmasının mantıksızlığı falan dönmüş başlıkta ama 3. yıldızı ilk takan kulüp olarak çeşit çeşit forma çıkarmak bence inanılmaz mantıklı bir hamledir. aynısı biz esas pazarlamanın, reklamın ve sponsorluğun tavan yaptığı şu dönemde yapmalıydık. o dönemde bunu düşünen yöneticiyi can-ı gönülden tebrik ediyorum.

    http://4.bp.blogspot.com/...1600/2002-2003_1.jpg

    http://2.bp.blogspot.com/.../s1600/2002-2003.jpg

    formaların renkleri, çubuklu-parçalı ayrımı veyahut umbro yerine başka bir marka tarafından çıkarılamaz mıydı soruları extra durumlar ama özellikle twitter'da grandesaray accountunu yöneten kişinin geçenlerde yönetime doğru yazdığı elli küsür maddelik gsstore ve kombinelerde nasıl daha iyi satış ve pazarlama yapabilirsiniz önerilerini okuyunca o yazıya çok hak vermiştim. o tweetlerden birinde "senelik kombine - forma alan * taraftar aynı zamanda kolleksiyonerdir" diye yazmıştı. şimdi de bu kadar çok seçenekli 3 yıldızı formayı görünce daha da iyi anladım çünkü o sene şu anki gibi sabit gelirli çalışan bir taraftar olsaydım eminim ki 6 çeşit formadan 2 veyahut 3 çeşit alırdım. bunun yanında 3 yıldız t-shirt'ü, atkısı, beresi vs.

    ha eklemeden de geçemeyeceğim formaların üzerindeki yıldızların bir sonraki sene tak diye yanyana dizilerek formanın çıkmış olması da kolleksiyoner diye tanımlanan taraftarı ayrı bir cezbetmiştir. tabi bu formalardan adidasın çıkardıklarına kadar geçen sürenin maddi ve başarı açısından tam bir felaket olması şu anda bu formaların antipatik gelmesine sebep oluyor olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın