• 208
    (bkz: #2042493)
    yönetimler bu renkdaşın düşündüğünün çeyreğini düşünse bu hallere düşmezdik zaten. fakat malesef kimse gelecekte ne olacağını umursamıyor, "o sene" transfer yapayım, başarı gelsin de ne olursa olsun mantığı var. tabii ayrıca cebe indirmeler cabası. "o sene" kulübe haciz de gelmediği sürece hiçbir sıkıntı yok düşüncesi hakim.

    rivayı satıp borçları ödemek, faizlerinden kurtulmak güzel gözükse de korkuyorum ben. satmadan, biz bir şeyler yaparak değerlendirebilirdik de. gelir sağlamak için illa ki satmak mı gerekiyor?
    neyse hadi diyelimki sattık, borçlarımız kapandı. ve birdahaki seneden itibaren sadece ve sadece gelirimiz kadar harcama yapılacak olsa yine kabülüm. ama ne yapılacak? hazır borçlar kapanmış, hali hazır gelir de var, bankalar kredi kolaylıklarını sağlayacak. şimdiye kadar vermediği kadar yüksek kredi olanakları sunacak. şampiyonlar ligini alacağız bahanesiyle bir anda uçuk yıldız transferleri yapılacak. borç ise birkaç yıl içerisinde tekrar eski haline gelecek..... o zaman neyimizi satacağız ?

    korkuyorum sözlük, korkuyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın