• 206
    galatasaray kendi kendini yönetebilseydi "değerini bulmadan satmayalım" diyebilirdik ama bu araziyi önümüzdeki sene içinde -çok afedersiniz- seve seve satmak zorundayız. çünkü bu takım 20 senedir "seher yıldızı iç giyim a.ş." kadar dahi yönetilemiyor.

    bunun sorumlusu maalesef bir kişi de değil. uefa kupası'nı anlamlı bir gelire çeviremeyen faruk süren de bunun sorumlusu, görev süresi içinde mali açıdan tamamen çöktüğümüz rahmetli canaydın da bunun sorumlusu, 8.5 milyon euro'ya aldığı misimovic'i altı ay sonra 4.5 milyon euro'ya satan adnan polat da bunun sorumlusu, kulübün gelirlerini rekor biçimde artırırken giderlerini üç kat daha fazla artıran aysal da bunun sorumlusu.

    kısacası galatasaray'ın son 20 senesinin faturası şişti, şişti, şişti ve en sonunda dursun özbek'in masasına geldi. işin kötüsü bu faturayı ödemeyi daha fazla erteleyemiyoruz, önceki yönetimlerin basiretsizliği sebebiyle kulübün kaderi tamamen dursun özbek'in ellerinde. elimde bir sihirli değnek olsa bu adamın hemen yarın istifa etmesini sağlarım ama riva arazisi'nden kulübe maksimum gelirin akacağı projeyi yaptıracağından da şüphe etmiyorum.

    evet dursun özbek belki de dünyanın en beceriksiz başkanı, ama riva arazisi'ni birilerine peşkeş çekecek kadar hain olması bence mümkün değil. adam galatasaray lisesi'nden mezun bir galatasaraylı, bütün ömrü galatasaraylıların arasında geçmiş. galatasaray kulübü'nün 40 küsür yıldır koruduğu en değerli malvarlığını kullanarak kendisine menfaat temin etmesi, bütün geçmişine ve bütün değerlerine ihanet etmesi demektir. böyle korkunç bir şeyi yapacak biri de insanlık namına hiçbir erdem taşımıyordur zaten.

    beceriksizlik ayrı, hainlik ayrı. o kadar da değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın