• 2304
    bazen insanı zıvanadan çıkaran resmi sitedir! bugünün antrenman fotoğrafları ve metnine baktım, aynen şu şekil buyurun;

    http://www.galatasaray.org/...ekim-2016-sali/33544

    anasını satayım 13 tane fotoğraf var; selçuk, cavanda, josue, hamit ve salih dursun'dan başka gözüken adam yok. takım revire dönmüş sakatlar hakkında günü gününe bilgi yok. ne biçim iş lan bu? insan bir tane bile detay yazmaz mı, nedir bu sakat oyuncu olayı devlet sırrı falan mı? iyiymiş anasını satayım her gün copy paste aynı metni koysunlar, 20 foto 15 tanesi riekerink kalanı da yedeğin yedeği futbolcular işte...

    yazacaksınız ulan her şeyi yazacaksınız. sneijder iyi mi döndü mü, hakan balta'nın baldır ne alemde, eren derdiyok'un rot balans yapıldı mı, sigthorsson kahvaltıda ne yedi, serdar aziz yaşıyor mu, nigel de jong fidyesi ödenip organ mafyasından kurtarıldı mı hepsini yazacaksınız lan böyle resmi site mi olur? her gün aşağı yukarı aynı boku okumaktan, bir de bol bol riekerink ile ismini cismini daha benim bile doğru düzgün bilmediğim abuk subuk oyuncu fotoğrafları görmekten gına geldi.

    hay anasını satayım ya zaten şu idman bokunu izleyemiyoruz allah belamı versin ki idman raporunu iple çekiyorum her gün, bunu görünce de tepem atıyor doğal olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın