• 1
    beni gerçekten hayret ettiren durum.

    arkadaşlar terim denen adam, y. d. (52) isimli şahıs tarafından "galatasaray arayı açmasın" diyerek milli takım'ın başına geçirildiğinde sevinçten havalara uçan siz değil miydiniz? ünal aysal terim'i kovduğu zaman ellerini ovuşturan, milli takım'la yıllığı 3.5 milyon euro'dan 5 yıllık kontrat imzaladığında "oh oh iyi iyi, böyle sözleşme yaptıktan sonra galatasaray'a dönemez artık" diye memnun olan siz değil miydiniz?

    şimdi mi aklınıza geldi terim'in çok para aldığı? terim'in sözleşmesinin neden bu kadar uzun olduğunu yeni mi fark ettiniz? biz o zaman "memlekette başka hoca mı kalmadı, bu federasyon niçin illa bizim hocamızı almaya çalışıyor, birisi buna dur demeyecek mi" diye isyan ederken sessizce sırıtmakla yetinen siz değil miydiniz? madem adalete, hakkaniyete bu kadar düşkündünüz, o zaman da twitter'dan yazsaydınız ya "#şenolgüneşmillitakıma" diye. veyahut o dönem aykut kocaman da boştaydı, aykut hocamın milli takım'ın başına geçmesi için yapsaydınız ya bir kampanya. neden yapmadınız?

    şimdi hiç kusura bakmayın fenerli ve beşiktaşlı arkadaşlar. terim 5 yıllık kontratını milli takım'da tamamlayacak, siz de buna seve seve katlanacaksınız. bütün triplerini, bütün kavgalarını çekeceksiniz. çünkü federasyon, halihazırda bir takım çalıştıran terim'e salça olurken siz buna destek oldunuz, sırf galatasaray'ın gücü azalsın diye bu şerefsizliğe siz müsaade ettiniz. galatasaraylıların buna karşı çıktığı gibi, diğer iki büyük takımın camiası da hararetle karşı çıksaydı, federasyon terim'le uzun vadeli çalışmayı aklından bile geçiremezdi.

    şimdi ağlamaya hakkınız yok. kesin sesinizi amına koyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın