• 430
    zamanla ilgili bir porblemi var ama ne? tam olarak çözebilmiş değilim. üşenmedim, önce emre belözoğlu günümüzün eric cantona'sıdır başlığına baktım. evet varmış böyle bir başlık. başlığını son 2 entrysine de baktım.
    sırasıyla şöyleler:

    --- alıntı ---

    77. (bkz: emre belözoğlu günümüzde anladığınızdır)
    (izmoce - 31 mart 2011 23:31)

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    (bkz: hassiktir be rifat abi)
    (daniel tozser - 28 temmuz 2016 06:45)
    --- alıntı ---

    peki sabah sabah salyangoz'a bu gideri yapmasına sebep olan entry ne zaman yazılmış dersiniz?

    --- alıntı ---
    sabahın 06.45'inde emre belözoğlu günümüzün eric cantona'sıdır başlığına entry giren yazar.

    tamamen hayali bir beyan bu arada. medyada yer bulmamış. sadece bir başka yazar kardeşimizin yaratıcılığının eseri dönen goygoy. en son 5 sene önce 2011 yılında entry girilmiş. bu arada daniel tozser hiç yazmamış başlığa, yani insan önceden yazmıştır da sonra aklına bir anda bir şey gelir tekrar yazayım der. öyle bir şey de değil. rüyasında mı gördü nooldu anlamadım. eric cantona futbol gündeminden silineli çok oldu. keza emre belözoğlu da artık ilgi alanımız dışında. e nasıl geldin arkadaş sen sabahın köründe bu başlığa? arif'in manchester united'e attığı golü mü arıyodun?

    son bir şans verdim kendisine deli olmadığına inanmak için. özel mesaj attım ve sordum. sabah sabah hayırdır diye. onda da tatmin edici bir açıklama yapamadı. kem küm etti, elleri terledi.

    bence kendisini şöyle alalım: https://onedio.com/...iga-sahipsin--293619
    (salyangoz - 28 temmuz 2016 12:45)
    --- alıntı ---

    fazla uzaklaşmadan son 2 entry arasındaki zaman farkına bakalım önce: aynı gün içinde yazılmış 2 entry. aralarında tam 6 saat var.

    sevgili daniel tozser'in tepki verdiği entrysine bakalım şimdi de:

    --- alıntı ---

    sözlüğe 2-3 entry giren her yazarın nickaltına girip methiyeler düzerken bana yaza yaza bunu yazmış olan çiçeği burnunda mod.
    (bkz: #1994627)

    (bkz: seni yazdım oğlum)
    (daniel tozser - 11 ekim 2016 07:41)

    --- alıntı ---
    sizin için sayın salyangoz ile sayın tozser'in entryleri arasındaki zaman farkına da baktım: tamı tamına 2 ay 12 gün 18 saat ve 56 dakika sonra. bakın birinda 6 saat,, diğerinde 2 ay 12 gün 18 saat ve 56 dakika.

    peki salyangoz ilgili entrysinde neye dem vurmuştu?

    sayın tozser'in emre belözoğlu günümüzün eric cantona'sıdır başlığına entry girme zamanına vurgu yapmış ve sayın yazarımıza da yardımcı olmak istemişti. *
    sizler için emre belözoğlu günümüzün eric cantona'sıdır başlıındaki son 2 entrynin zaman farkını da hesapladık: 5 yıl, 3 ay 27 gün 6 saat ve 14 dakika. evet yanlış duymadınız. 5 yıl 3 ay 27 gün 6 saat ve 14 dakika.

    cereyan eden hadiseden vardığım sonuç: sayın tozser zaman kavramının dışına taşmış bir şekilde. (u: olaya zamanında müdahale edememesi. 5 senelik başlığa gidip sabahın köründe entry girmesi kendisiyle ilgili 2 ay önce girilen bir entrye 2 ay sonra yine bir sabah saati tepki vermesi.) sanırım ben sorununu buldum:

    (bkz: snail effect)*
    ben saadetttin teksoy! (! . _) bir sonraki gizemli hayatlar başlığında görüşmek üzere!
App Store'dan indirin Google Play'den alın