• 163
    kulüp takımları için her geçen sezon daha büyük bir kabus haline gelmeye başladı. gönderilen oyunculardan kimin sağlam döneceği belli olmuyor. kulüplerin eli kolu bağlı, göndermezlerse ceza yiyorlar.

    eskiden hiç değilse zevk veren bir olguydu milli takım. o ülkenin en iyi oyuncuları bir araya gelince kaliteli ve güzel futbol beklentisiyle heyecanlanırdı herkes. ancak son dönemde neredeyse bütün milli takımların oynadığı kontrollü futbol yüzünden maçlar çoğu zaman izlenilemeyecek kadar sıkıcı hale geliyor. sakatlıkları hesaba katınca da milli maç arası, stresli bir bekleyişten başka bir şey olmuyor. örneğin dünkü maçta tolga oyuna girince sakatlanacak diye ödüm koptu. halihazırda sneijder, hakan ve eren'in sakatlıkları varken bir de tolga sakatlansaydı; son bir ayda şampiyonluk için yeşeren ümitlerimizin yerini kabus gibi bir sezon alacaktı.

    ben de bu milli maç aralarının kaldırılması taraftarıyım. nasıl olsa her 2 yılda bir turnuva oynanıyor. turnuva olmadığı seneler, sezon sonunda elemeleri yapsalar; kulüpler oluşabilecek sakatlıklara göre kadro planlamalarını yapabilirler. böylelikle yaşanan mağduriyetler minimum seviyeye indirgenmiş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın