resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11614
    kendisini futbolcu olarak beğenir ve severim. galatasaraylılığına da laf edemem ve dahası terim-arda olayında hep arda' nın tarafından yer almış biri olarak diyorum ki kendisinin karakterinden iğreniyorum. bir insan barcelona gibi bir takıma kadar gidip de hala daha bu kadar vizyonsuz ve kültürsüz olamyı nasıl başarabilir anlamıyorum. ilber ortaylı bunun gibilere kasabalı diyor. keza umut sarakıya' da ''samimiyet keşfedilince cehalet meşrulaştı'' yazmıştı bir keresinde, aynen o hesap.

    dünya yıldızı olabilecekken hala kendi ülkesinde garip garip tv programlarına çıkıyor ve klişe cümleleri sıralıyor. adamlık, vatan, bayrak, şeref, onur, aile vs. vs. vs.

    bir de basındaki şakşakçıları var tabii. bunlar objektif bir yorum olduğundan değil arda' dan çıkarı olan insanlar olduğundan arda' yı yağlıyorlar. çünkü arda barcelona bileti demek, arda rating demek vs. vs.

    ama balık baştan kokuyor. sorun bu. ülke, ülke olsa; bu milli takım gerçek bir milli takım olsa ne arda ne de terim bu kadar zarar veremez o takıma ama 10 küsür yıldır ülkeyi kutuplaştıran, insanları ayıran, komşuyu komşuya düşman eden malum şahıs, sporu ve milli takımları da kendi şahsi çıkarları ve egolarına alet edince bu sonuç kaçınılmaz işte. bu ateş herkesi yakacak, galatasaray' ı da yakacak maalesef. istesen de çok farklılaşmana, kendini bu rezilliklerden sıyırmana izin vermeyecekler.

    bari enes ünal gibiler kurtulsun. ne bileyim yaksın gemileri, ben türk milli takımında oynamayacağım falan desin, avrupa' dan hiç geri dönmesin falan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın