resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11625
    kaçırılan çok önemli bir detay oldu aylar önce. bu arkadaşın barcelona'ya transfer olduktan sonra oynayamayacağı yarım sezon için galatasaray ile adı geçiyordu hatırlarsanız, çıktı aynen şöyle dedi; galatasaray bana vereceği parayı alt yapıya yatırım olarak kullansın bence yarım sezon için böyle bir girişime gerek yok dedi.

    o zaman ulan sen kimsin ki galatasaray'ın vereceği maaşı, sana harcayacağı parayı düşünüyorsun diyemedi bazılarımız. o ukalalığını o gün belli etti zaten görenlere, kendini galatasaray'dan büyük gören fatih terim ile münakaşaları zevk veriyor bu yüzden bana, zerre umurumda değil ikisi de bu yüzden.

    çıkıp konuştular; galatasaray'ı düşündüğünden öyle konuştu canım abartmayın dendi. hayır kardeşim, bu adamın bir tarafları inanılmaz kalktı bunu kabul edin artık. biz sevinmedik mi atletico'da harikalar yaratırken? biz sevinmedik mi barcelona'ya transferi gerçekleştiğinde? her türlü sahip çıktık, destekledik biz bu adamı, çünkü bu camianın çocuğu dedik hep.

    ama bugün olmuş açın gözünüzü artık bu adam bu camia'nın çocuğu falan olamaz bu saatten sonra. olmamalı. gözümü açıp bu çirkin yüzünü gördüğümde söyledim şimdi yine söylüyorum, galatasaray'ın formasını giymesini geçtim, camianın kapısından geçmesini dahi istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın