resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 358
    9 ekim 2016 izlanda deplasmanında 2 tane izbandut gibi stoper arasında tek başına bırakılmış ve dayak yemeye terk edilmiştir.

    maçı izledik. emre top almaya korktu. sindi. sinirlendi. böyle bir sistemde adın messi olsa ki hatırlayın mourinho'nun inter'ine karşı, aynı şeyleri yaşardı. bu adamdan faydalanmak için sıradan bir teknik direktör olmak yeterli. o an olmak istediği kanatta topu vereceksin. kontra atak oynuyorsan topu önüne atacaksın. adam sana gerisini halledecek. ya topla gidecek yada faul aldıracak. bi zahmet arkasında bi kişi olsun topu kaptırırsa. hayır elinde xavi, iniesta yok. kaan ayhan ve ozan tufan ile pas yapınca neler beceriyosun gördük. tek topu ileriye oynayamadık. bari o işe yarasınlar

    evet kötü oynamıştır. fakat kötü oynamaya da mecbur bırakılmıştır. koskoca milli takımın, fatih terim'in milli takımdan büyük, dağlardan büyük egosunun yükü 19 yaşındaki bu çocuğun omuzlarına yüklenmiştir. mevcut tabloda eleştirilecek son, yaşamasına sebep olduğumuz travma sebebiyle teselli edilecek ilk insandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın