2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Laugardalsvöllur Arena
2 - 0
  • 16
    bu akşam türkiye'nin bu maçı kazanacağını düşünüyorum. bugün şemdinli'de gerçekleştirilen hain saldırı ve verilen şehitler milli takım kampındaki havayı değiştirmiştir. ekstra bir motivasyon ile oynayacaklardır. maç sonu da "halkımıza moral olsun diye çıktık oynadık" minvalinde açıklamalar olacaktır.

    sonuç ne olursa olsun o canlar geri gelmeyecek. o anneler evlatlarının kokusunu bir daha alamayacaklar. bu akşam milli takım 10-0 da kazansa 20-0 da kazansa benim moralim düzelmeyecek. ülkemiz de bu terör belasından bu maç sebebiyle kurtulmayacak. hain pusular kurulmaya, daha nişanlılarının, sevgililerinin kokularına bile doyamayan yiğitler can vermeye devam edecek. yine de milyonlarca insan bu akşam bu maç sebebiyle mutlu olacak. bir yandan gerçekten morale de ihtiyacımız var. ama bu moral bir futbol maçının galibiyetinden mi gelmeli? yoksa ülkenin bu belaları atlatacak adımlar atmasından mı? malesef ki futbol gelişmemiş toplumların afyonudur.

    allah milletimize sabır versin. çok daha huzurlu, sokaklarında, caddelerinde barış içerisinde dolaşabileceğimiz, yaşayabileceğimiz bir türkiye'miz olsun. akşam sonuç ne olursa olsun, hepimiz biraz düşünelim. düşünelim ki bu ülke daha aydınlık yarınlara yol alsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın