• 50
    austin daye ikinci bir lasme, hatta harika üçlükleri ile lasme'nin bir tık üzeri diyebilirim. alındığında inanamamıştım, bugün bir kez daha gördük ki inanılmaz bir oyuncu.

    alex tyus ise zaten bildiğimiz birisi. geçen sezon efes'te iyi bir sezon geçirmedi ama ben bunun oyun kurgusundan kaynaklandığını düşünüyorum. bizde e. ataman hoca ile ritmini yakalamışa benziyor.

    j. diebler ve emir, hatta micov, seyirci ile coşan oyuncular. onların da iyi işler yapacağını biliyorum. bugün de micov hariç iyi katkı verdiler. micov'un sakatlıktan yeni döndüğünü unutmayalım.

    kaptan sinan güler ile savunman göksenin köksal yine ortalamanın üzerindeydiler.

    t. pleis, daha sert savunmayı mutlaka becermeli. hücumda fena değildi.

    russ smith, bayağı hatalara yaptı ve özellikle savunmada green'e karşı etkisizdi. bu yüzden ergin ataman hoca tarafından çok sık dışarı alındı. tabi ki bir aydır ergin hoca onlarla ve daha iyi biliyor ama sanki biraz sabretse, özellikle lig maçlarında biraz daha sabırlı olsa daha çabuk kazanacak gibi smith'i.

    dentmon, schilb ve diğerleri için şimdilik bir öngörüm yok ama gard ve 3 ya da 4 numarada mutlak bize faydalı olacaklardır. schilb'den geçen sezona göre daha büyük bir katkı bekliyorum.

    (bkz: 9 ekim 2016 galatasaray odeabank best balıkesir basketbol maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın