2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Laugardalsvöllur Arena
2 - 0
  • 14
    fatih terim'in ben bilirim şovunu bırakıp adam gibi bir ilk 11 ile çıkması gereken maç. benim fikrim;

    volkan
    şener ömer topal caner
    ozan tolga
    mor hakan yunus
    enes

    izlanda karşısında top bizim kontrolümüzde olacaktır. ancak bunu avantaja çevirmemiz için ayağındaki topu gevelemeden etkili kullanabilecek futbolcular oynamalı. bu yüzden muhtemel 11'deki volkan şen ve cenk'in yerine yunus ve enes'in oynamalı.

    sol açıkta oynayan ve aldığı 10 topun 1 ya da 2 tanesini etkili kullanabilen volkan şen yerine yunus mallı (her ne kadar sol açık oynamışlığı olmasa da) oynaması gerekir diye düşünüyorum. mainz'ın nadiren 4-6-0 oynamasından mıdır nedir insanlar yunus'u enteresan bir şekilde forvet sanıyorlar. forvetliğinden daha iyi sağ/sol açık oynar yunus.

    santrforda enes denenmeli. mevlüt de kadroda var ama eğer şu maçta tek forvet olarak mevlüt erdinç sahaya çıkacaksa kapatıp gidelim milli takımı. cenk'i 5 yıl önce gaziantep'te piyasaya çıktığından beri takip ediyoruz. bu süre içerisinde gördük ki kendisi büyük takımların ancak yedek forveti olabilecek düzeyde. adamda o parıltı yok. oynadığı futbol "ben bu kadar olurum, fazlası değil" diye bağırıyor resmen. güçlüdür, kafa tekniği ve şutları iyidir, ara sıra güzel goller atar ama o kadar. beşiktaş özelinde kendisinin üzerinde ısrar edilebilir, belki de beni yanıltıp gol makinesine dönüşebilir ama henüz milli takım düzeyinde değil. enes de henüz milli takım düzeyinde değil ama ekstra özellikleri cenk'ten fazla bir futbolcu. ilk golünü atma zamanı geldi.

    acı ama gerçek, akşam izlanda bizi yener. kadromuz yetersiz. ömer'in milli takıma dönmesine sevinmiştim ama resmen alışmadık götte don durmadı. adam sahada ruh gibi dolaştı ukrayna maçında. bu maç toparlar umarım. hadi gökhan gönül ve oğuzhan sakat, selçuk bu form durumuyla ilk 11'de zor oynardı. ama arda ve burak'ın eksikliğini sahaya sırtı dönük şekilde maç boyu tribünleri kesen stewardlar bile görüyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın