• 49
    maç sonrası ergin ataman'ın geniş röportajıyla soğudum diyebilirim. oldukça kötü oynadığımızdan moralim bozulmuştu ama ergin ataman da tabii ki her şeyin farkında. açıklamalarında duymak mutlu etti.

    savunma anlamında 2 değil 3 değil 4-5 seviye üste çıkmamız gerekiyor. pota altında thompson'la sertlik bulma düşüncesi var ama ben yeterli olacağını düşünmüyorum. tibor pleiss caydırıcı olma beklentilerinin çok uzağında kalacak bir görüntü verdi malesef.

    russ smith sezon öncesi hazırlık maçlarında da iyi bir görüntü vermemiş. izleyemediğimiz için yorum yapamadık ama ergin ataman kendisinden memnun değil. savunmadaki hatalarına vurgu yaptı ve işin hücum kısmını daha çok düşündüğünü onu da beceremeyince moralinin hemen düştüğünü söyledi. dentmon'a çok iş düşecek bu sene.

    top kayıpları şaka gibi sayıda. kayıp yapan 3'er 4'er yapmış hep. birlikte oynadıkça, biraz da takım birbirine alıştıkça sayının düşmesi beklenir.

    emir'in performansı sene içinde lig için önemli olacak. bu maç özelinde oyunu yönlendirmede başarılı oldu. ama her maç güvenilir el olmadığını fenerbahçe'nin kapı dışarı etmesinden biliyoruz.

    tyus yırtıcı pota altı oyuncusu. açıkçası taraftarın yeni sevgilisi olur bu sene diye düşünüyorum. sevdim seni karamel oğlan.

    özetle; ders çıkarılması gereken vasat ama eğitici bir maç oldu. 4 gün sonra son şampiyon cska'ya karşı madara olma ihtimalimiz hiç de az değil. taraftar katkısı belki bizi oyunda tutabilir. yine de galibiyet hayal şu aşamada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın