resim
Alejandro Grimaldo García
Takım:Leverkusen
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 7
    --- alıntı ---

    ingiliz devi manchester united'ın, benfica'nın yetenekli sağ beki grimaldo garcia'yı transfer etmek için izlemeye başladığı kaydedildi.
    portekiz spor gazetesi a bola'da yer alan haberde; benfica'nın feirenese'yi 4-0 yendiği maçta manchester unitedlı gözlemcilerin tribünlerde olduğu ve grimaldo'yu yakından takip ederek jose mourinho'ya rapor verdikleri kaydedildi. jose mourinho'nun, transfer döneminin başından beri sağ bek arayışlarında olduğu ve grimaldo'nun uzun süreli performanslarının ikna edici olması halinde ocak ayında da bu transfer için girişimlerde bulunulabileceği kaydedildi.
    grimaldo garcia ile ilgilenen tek takımın manchester united olmadığı, pep guardiola'nın menajerliğini yaptığı manchester city'nin de genç sağ beki yakından takip ettiği belirtildi.
    valencia altyapısında yetişen ve ardından barcelona altyapısına transfer olup, buradadn b takıma yükselen 21 yaşındaki grimaldo garcia, ocak 2016'da 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle benfica'ya transfer olmuştu. grimaldo, bu sezon portekiz ligi'nde forma giydiği 6 maçta 3 asist yaptı.

    --- alıntı ---

    gayet enerjik ve akıllı bir oyuncu. premier lig için yeterli gibi duruyor. özellikle sagna'nın ilerleyen yaşı nedeniyle manchester city için iyi bir hamle olabilir gibi duruyor. guardiola'nın da barcelona'dan tanıdığı bir oyuncu ayrıca.

    düzeltme: sol bekmiş bu da amk. neyse solda da city bekleri yaşlı sayılır, kolarov ve clichy de 31 ve 32 yaşlarında adamlar. demek ki neymiş, bir şey çıkmışsa kıspetten, başka bir şey bağdat'tan gelirmiş :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın