resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1949
    uzun zamandır ilk kez genç bir oyuncunun gelişimiyle ilgili hiçbir şüphe taşımıyorum.

    neden? çok basit, başımızda riekerink gibi bir adam var da ondan. riekerink sinan'ı ama öyle ama böyle mutlaka adam edecektir. bunun tek istisnası sinan'ın "ben büyük futbolcu olmayacağım" diye inat etmesiyle olabilir ama sinan da o kadar salak birisi değil gördüğüm kadarıyla.

    sinan gerekirse bir yerlere kiraya verilir, gerekirse sezon sonuna kadar yedek bırakılır, gerekirse santrfor alternatifi olarak oynatılır. ama bir süre sonra illa ki işimize yarayacak seviyeye ulaşır. şu anda kanat rotasyonumuz zaten yeterli, "sinan niye gelişmiyor" diye karalar bağlamaya gerek yok. bırakalım biraz burnu sürtülsün, riekerink'in ondan beklediklerini iyice idrak etsin. sonra zaten bunları sağlamaya başlayacaktır.

    şunu da göz ardı etmemek lazım, bu çocuğu stuttgart'ın b takımı'ndan bonservissiz olarak aldık. bir defosu olmasa, bu yaştaki ve bu yetenekteki bir adamı bundesliga'nın iddialı kulüpleri zaten havada kapardı. bu yüzden şimdi "şimdi bu defo da nereden çıktı" diye kızmaya gerek yok. o defolar kapanana kadar bir süre sabretmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın