resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1946
    4. yıldızı taktığımız sezon sadece 45 dk görev alıp gol asist üretmemesine rağmen geçen yaz hazırlık maçında tribüne çağırılmış ve bu taraftar seninle gurur duyuyor diye bağırılmıştır.*

    rakip takımlarda oynayan futbolcular gol attığında, klasik beşiktaşlı fenerli abartması, küçük maçların büyük topçusu, türk basını abartması, balon vs gibi benzetmeler yapılırken gol attığı en ama en ciddi takım ligi düşme hattının üstünde 15. sırada bitiren üstelik maça da as kalecisini getirmeyen kayserispor olan sinan gümüş'e robben güzellemeleri yapıldı.

    bu adam ne zaman yedek kalsa oynatmayan hoca eleştirildi. hamza'ya sinan yüzünden küfür edildi. riekerink'e de edecekler belki ama taraftar çok seviyor diye korkuyorlar.

    sinan yetenekli mi? belli başlı yetenekleri var. ama açık söyleyeyim orkan çınar ve cengiz ünder kendisinden kat kat daha yetenekli.

    sinan için ilk günden beri söylüyorum. tembel, galatasaray'da kanat olarak ilk 11 oynayamaz. bu takım zaten sneijder'i ve podolski'yi her maç defansif olarak taşımaya çalışırken üzerine bir de sinan'ı taşıyamaz.

    sinan büyük futbolcu olmak istiyorsa koşmak, mücadele etmek, çalışmak zorunda. bruma'dan tolga ciğerci'den feyz almak zorunda. sinan mecut oyun stili ile kapanıp kontra atağa çıkan anadolu kulüplerinde oynar anca. galatasaray'da ise son 10-20 dk topçusu olmaktan öte gidemez.

    ben zaten kendisinde hiç bir zaman galatasaray'da ilk 11 oyuncusu olacak kadar büyük yetenek görmedim. hani forvete evrilirse olabilir ama kanatta imkansız dedim. çünkü çalışkanlık, süreklilik, topsuz oyun, markaj vs gibi özellikleri kanat için fazlasıyla yetersiz. üzerine bir de taraftarın hiç bir bok yapmadığı halde galatasaray'a kupalar kazandırmışcasına götünü kaldırması eklendi. ilgi sarhoşu sinan ben oldum, ben hazırlık maçını ciddiye almam, ben koşmam benim yerime koşarlar moduna girdi. eksta antremanlar yapmayı da bırakmıştır. malum reina'da mankenler bekliyor. onlara da enerji harcaması lazım. şimdi sinancı taraftarlar eserleriyle gurur duysunlar. çünkü sinan'ı eleştirenler değil şımartanlar bitirdi.

    bir de kendisini savunan taraftarların görmediği bir şey var. sinan daha yaz kampındaki hazırlık maçlarından beri böyle. yeni bir şey değil yani bu. 1-2 maçlık bişey hiç değil. hazırlık kampındayken çok şımarmış ben oldum havasına girmiş, hazırlık maçlarında çok ciddiyetsiz dediğimde futbolu bilmediğimi bana yasin öztekin'in müstehak olduğunu(u: geçen yaz yasin bütün taraftarın sevgilisiyken yasin'in galatasaray'da direkt 11 oynayacak bir futbolcu olmadığını yazan da bendim oysa) iddia eden sinan gümüş aşığı yazarlar olmuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın