• 160
    hay allah belasını versin... bu sezon dikkatle takip ettiğim arkadiusz milik de sakatlanmış ve sezonun geri kalanında oynaması zor gözüküyormuş. napoli ne yapacak şimdi? 30 milyon avroya adam satın alıyorlar, sonra siktiriboktan bir milli maçta sakatlanıyor ve sezonu kapatıyor. ellerinde şu an gabbiadini'den başka forvet de yok. o değil milik hayvan gibi formdaydı bir de. sadece napoli değil, milan'da zararlı çıktı bu milli aradan. montolivo ispanya maçında sakatlandı ve 6 ay oynayamayacak. adam zaten yeni dönmüş, yavaş yavaş form tutmaya başlıyordu. milan'ın zayıf karnı olan orta saha için mühim bir elemandı. aynı şekilde juventus'un da genç yeteneği pjaca ve demirbaşı chiellini milli takımda sakatlandılar. onların ne kadar oynayamayacağı belli değil. başka aklıma gelen bir de alba var. o da 10 gün boyunca yok ve barça'nın city ile oynayacağı maçı kaçıracak.

    bizim yaşadıklarımızı hiç saymıyorum zaten. serdar, sigdorson, eren, sneijder derken takımın yarısı milli maç için güme gidiyor.

    bu olaya bir çare bulunması gerek. kulüp olarak dünyanın parasına adam transfer ediyorsun, reddetmenin mümkün olmadığı milli maç denen naneye gidiyor ve sen o adamdan aylarca mahrum kalıyorsun. geri döndüğünde de o eski formunu tutacağı belli değil. hatta o yaşadığı sakatlığın kronikleşmeyeceği bile belli değil. böyle bir mallık olur mu? o kulübün sorumlu olduğu hissedarları var, taraftarı var. uefa'nın, fifa'nın sikinin keyfine adam kurban etmeye mecburlar mı bunlar? şu an zaten milli maç denen olgu kimsenin umrunda değil, herkes gönderdikleri oyuncuların sağ salim gelebilmeleri için dua ediyor sadece. rus ruleti oynamak gibi bir şey. bakalım kurşun kime denk gelecek?

    yapılması gereken şu: ya bu milli takım mevzusu gönüllülük esasına dayandırılır ve bütün sorumluluğu oyuncu alır ya da uefa ve fifa sakatlanan oyuncunun kulübüne bunun kefaretini öder.

    edit: fifa napoli'ye 430.000 avro tazminat ödeyecekmiş. ahahahah... bozdur bozdur harca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın