resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11605
    milli mac oncesi abuk sabuk programlara çıkıp ortalığı iyice karıştırmak isteyen bayrampasali. icimizden biri diye seviyoruz, basarili olunca mutlu da oluyoruz ama arda bence artik cizmeyi aştı sevimsizlesmeye basladi. arda milli takimin basarisini falan istemiyor, arda en buyuk yıldızı olarak herkesin onu konustugu bir milli takimin basarisini istiyor. arda herkes tarafindan sevilmek, parti kursa %80le iktidar olmak istiyor. ardada bir garip ne oldumculuk olmus, sirazesi inceden kaymis o da toparlayamayacak gibi duruyor.

    ona buyuk ustasının ünlü bir sozuyle seslenmek istiyorum. "bitaraf olan bertaraf olur."

    aq gören bir bulus yapti insanliga katki sagladi sanacak. hepi topu bir temaşanın güzide bir parçası olan barcelonada oynuyorsun. bunun dışında elle tutulur hicbir ozelligin yok. neyin tribi neyin artizligindesin arda. topunu oyna, instagramda fotonu paylas, yaz tatilinde 2 hafta bayrampasada ne bok yiyorsan ye. herif paso televizyonlarda. bir gun ntvde bir gun beyaz tvde. topcu mudur popcu mudur belli degil. ben bu kadar gundemde kalmak icin manevra yapan topcu gormedim, yasim 26. adam gibi git ispanyana topunu oyna gurur duyalim. boyle yapinca ancak nefret duyuyoruz.

    milli maca 24 saat bile yokken cikip tvlerde surttugu icin de zerre samimi oldugunu dusunmuyorum artik. bugunku maglubiyeti izlandalilardan daha cok heyecanla bekliyordur, akbaba gibi yarin da trtspora cikar bu gidisle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın