• 26848
    --- alıntı ---

    federasyon euro 2016'ya gittiğimiz için 150-200 milyon tl gelir elde etti. biz bu paraları halkın vergilerinden almadık ki.

    --- alıntı ---

    (bkz: arda turan)

    abi bakış açısına inanamıyorum. bu nasıl bir algı, nasıl bir bilinç. peki o federasyon türk futboluna kaç para yatırım yaptı? o yatırımların içerisinde halkın vergisi yok mu? federasyona avrupa şampiyonasına katılması dolayısıyla giren para türkiye cumhuriyeti'nin, dolayısıyla da türk halkınındır. illa türk halkının cebinden çıkması gerekmez. kurumları ister yurt dışından olsun, ister yurt içinden olsun kazandıkları parayı keyfi harcama lüksüne sahip değillerdir.

    devlete ait bir sürü özerk kuruluş var. hepsi kar elde ediyorlar üretimleri üzerinden. kimi yurt içinden, kimi yurt dışından. eee? bu kar üzerinde özgürce tasarruf edebiliyorlar mı? hayır.

    paşam federasyonun avrupa şampiyonasına katıldığında kazandığı para üzerinde hak sahibi görüyor kendini. yani kim öğretiyor bu adamlara bu lafları. kim sokuyor akıllarına. hadi akıllarına birileri sokmuş, bir allahın kulu da demiyor mu "hayır ulan o halkın parası". öğretmiyor mu kimse, ülkede vatansever kalmadı mı? en basit konularda bile ahlaklı olmayı düşünecek insan kalmadı mı?

    benim dedem bir özel mağzada muhasebeci olarak çalışmış. her yılbaşında personele 1 takım elbise hediye ederlermiş. her yeni yıl sayımında da envanterde 1 takım elbise fazla çıkarmış. seneler sonra anlamışlar ki, dedem o hediye edilen elbiseyi gizli gizli mağzaya geri koyarmış hakkım değil diye. dedem 2 kız okutmuş 1 asgari ücretle. böyle insanlardan, arda zihniyetli insanlara... nasıl geldik, nasıl bu kadar bozulduk...

    bir de hakmış gibi söylüyor, savunuyor. bu nasıl ahlak? çok üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın