resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11584
    başıma bir şey gelmeyecekse ben kendisinden sözlük ahalisinin genelinin aksine nefret etmiyorum, evet biraz şımarıklık ve ego var ama öyle çok çok abartılacak bir şekilde değil, şu an türkiye'de televizyon dünyasında kendinden 10 kat ünsüz ama 100 kat egolu yüzlerce kişi var, kaldı ki adam avrupadaki en kariyerli türk futbolcusu ünvanını daha 29 yaşında aldı bile, o kadar da egosu olsun.

    ben samimi olduğunu düşünüyorum söylediklerinde, öyle herkes beni sevsin gibi bir durumu da yok bence, evet insanları kırma istemiyor ama kendi çevresindeki sevdiklerini kaybetmek istediği kesin.

    kendisin galatasaraylılığından şüphem de yok, elbette bir gün dönecektir galatasaraya, faydalı olduğu sürece biz de kucağımızı açacağız çünkü söz konusu galatasaray olunca gerisi teferruattır.

    fatih terimle aralarında ne geçti bilmem ama sadece form durumlarını değerlendirsek kendisi kesinlikle milli takımda olmalıydı şu an gerisi beni pek ilgilendirmiyor.

    ayrıca barça maçlarına kendisini izlemekten zevk alıyorum, gol ya da asistine çok seviniyorum açıkçası,geçen gladbach maçında gol atınca fırladım yerimden goolll diye.

    bu arada ardayı seven bir adam değilim ama nefret de etmiyorum, ama futbolcu olarak yaptığı işlerle gurur duyuyorum. ama artık siyaset dışındaki insanları sırf siyasi görüşleri yüzünden görüşlerimiz örtüşmüyor diye itin götüne sokmaktan vazgeçelim lütfen, herkese hak ettiğini verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın