resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 683
    pas oyununda ters ayaklı olduğu için, aldığı pozisyon sebebiyle geriye ve yana oynamak zorunda kalıyor. burada şunu söylemek gerekir. bek oynadığı için, bir nebze daha garanti oynaması gerekliliğini de göz ardı etmemek lazım.

    linnes'in sol bekten atak yönünde başarılı olabileceği -bana göre- iki alternatif var.
    1. yanındaki iç oyuncusuna pas verecek, iç oyuncusu da linnes'in önüne atacak topu. ki linnes'in önü de açık olması lazım. bek onu kovalasa da ani bir duruşla topu gerisine alacak sağ ayakla orta yapacak. bu durumda önündeki oyuncunun ceza sahasına yönelmesi lazım.
    2. rakibin orta alanında, kaleye yakınken içe kat edecek. bir bek oyuncusundan beklenen bir şey midir, bilmem. 8 ekim 2016 levski sofya galatasaray maçında zaten bir pozisyonu da, topla birlikte içeri kat etmesiyle bulduk.

    yoksa, sol bekte top ayağındayken çok güvensiz. tekniği ve top sürmesi yeterli olmasına rağmen... top, her ayağına geldiğinde tek pas yapmaya çalıştı. çoğunlukla geriye ve yana.
    ve sağ beki sevmemiş gibi duruyor.

    bunların haricinde alıp gittiği zamanlar olmasının yanında, önünde boşluk olmasına rağmen gitmeye tenezzül etmediği zamanlar da oldu. televizyon başında diğer oyuncuların pozisyonlarını nasıl aldıklarını göremediğimden, niçin gitmediği hakkında yorum getiremiyorum. yoksa, alıp çizgiye inse ve boş yere ceza sahasına orta açsa, dangalaklık olur tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın