• 394
    öyle bir maç ki yıllar sonra hatırlandığında bile tüyleri diken diken eden, gözleri dolduran efsane bir maç.

    ofsayttan yediğimiz saçma bir golden sonra bütün yarı statta neredeyse ses çıkmadan geçmişti. ikinci yarı da farklı değildi. tamam batı tribünü o kadar çok ayakta izlemez maçları ama hiç bir şampiyonlar ligi maçını da oturarak izlememiştir.

    önce eboue'nin golü geldi. belki ilk başlarda herkes bunun bir teselli olacağını düşündü. hemen sonralarında sneijder %100 lük bir pozisyon kaçırdı ama hatasını süper bir golle telafi etti. herkes mest olmuştu ama halen kimse yürekten eleyeceğine inanmıyordu. derken sadece iki dakika sonra drogba'nın o efsane topuğu. işte o golü hayatım boyunca unutmam mümkün değil. ablamın sağ kulağımı 2 gün boyunca sağır edecek şiddetteki çığlığı, yağız abi ve neredeyse bütün tribünün gözünden akan göz yaşları... evet eminim ki bir çok galatasaraylı o gün çok özel şeyler hissetmiştir ama o gün arenadaki ortam tam olarak şu şekildeydi

    http://pbs.twimg.com/...k8CEAE-5Eq.png:large

    anlayamazsınız...

    şu gün bana sorulsa, "galatsaray maçlarında tek bir şey değiştirme imkanın olsa neyi değiştirmek isterdin?" deseler, kesinlikle o ilk golde bayrağını kaldırmayan yavşak hakemin drogba'nın 2. golünde de kaldırmamasını dilerdim. 81. dakikada bulacağımız o 4. gol eminim ki 5. nin habercisi olacaktı. dedim ya sadece hayali bile, real madrid'e 2. yarıda 5 tane gol atma hayali bile tüyleri diken diken etmeye yetiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın